Valser du riktig?

Valsing er en egen vitenskap: Det er ikke bare å bruke en hvilken som helst komprimeringsmaskin og tro at alt sitter som det skal.

Heldigvis finnes det noe som kan ta føringen for deg. Moderne komprimeringsmaskiner er proppet med elektronikk som registrerer alt du gjør. Vi har en slik maskin i utleieparken vår.

Med Bomag 213 kommer du et godt steg på veien uten å tenke alt for mye underveis. Den har nemlig skriver. Med skriver vet du at komprimeringen blir riktig!

 

Maskinen som noterer alt

Bomags EVIB-system er en avansert elektronikkpakke som kontinuerlig måler hvor kompakt du får massene under valsen.

Den vil si fra hvis du har svake punkter i komprimering eller når du ikke får komprimert mer. EVIBen registrerer også hvor du er via GPS, og klokkeslett.

Når jobben er gjort kan du skrive ut dataene for hele strekket, ned til ti centimeters nøyaktighet! Da får du virkelig kontroll på komprimeringen!

De som kjenner maskinen vil også vite at den er en av markedets mest fleksible. Den er robust, enkel å betjene og har absolutt alt utstyr du kan ønske deg fra en komprimeringsmaskin.

 

Vi kurser deg

Mange er usikre på komprimering. Ikke vær usikker, spør oss heller om råd. Vi holder kurs i komprimering for deg som driver med dette. Meld deg på! Det koster deg ingenting, men vil gi deg mye og nyttig informasjon.

– så slipper du å valse feil.

 

Ta gjerne kontakt med oss for å prøve maskinen! otto@edh.no

Og spør oss gjerne om et tilbud på langtidsleie av maskinen!